instagram.com/terje244

instagram.com/kekki244

tiistai 3. heinäkuuta 2012

4th of July

Se olis sitten paljon odotettu päivä edessä huomenna, nimittäin 4th of July! Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivä. Ja samalla tietysti päivä, joka on kirjotettu tuohon neuvolan äitiyskorttiin, arvioitu PötKylä-Kailan maailmaanastumispäivä. Olotila on kuitenki nyt päivää ennen sellanen, että tuskinpa tuota vauvaa vielä huomenna nähdään. Ennemminki tuntuu siltä, että kaverilla on niin hyvät oltavat ettei sillä oo aikomustakaan tulla ulos vielä aikoihin. :) Kehittelin tänään sellasen oman teorian (100%:sti pätevä), että jos se tulee äitinsä elämänrytmiin niin se tulee ulos huomenna vaikka väkisin, koska niin on joskus yheksän kuukautta sitte sovittu ja jos se on isänsä lapsi niin sillä ei oo vielä mikään maailman kiire. Take your time pötkis!

Mitä lähemmäs tota h-hetkeä on tultu, sitä elinvoimasempi olo mulla on; ei väsytä, energiaa piisaa, "lenkillä" jaksaa vielä käydä, ruoka maistuu ja töitäki pystyy päivittäin painaan. Hämmentävää, mutta en valita, hyvä näin. Niinhän sitä jossain sanotaan, että nainen on parhaimmillaan ollessaan raskaana (en allekirjota että toi pitäis fyysisesti paikkaansa mutta työteho on ainaki ollu koko raskausajan katossaan). Sen suuremmin ite syntymän ihme ei mua jännitä, lähinnä vaan oottaa sitä että yheksän kuukauden työ niin sanotusti palkitaan. No okei, vähän kyllä jännittää että tuleeko sieltä tyttö vai poika. Joka tapauksessa, kaikki on valmista vauvaa varten, me ollaan valmiita. Sen ku vaan tulee!

Aasinsiltana tosta tehokkuudesta töihin. Kesäkuussa on asioita saatu työrintamalla eteenpäin ihan mukavasti, joka päivä jotakin. Tosiaan ollaan molemmat nyt oltu kotona, minä "äitiyslomalla" ja Tero kesäopiskelijana. Täytyy sanoo, että mulle on aivan uus juttu tällanen kotona oleskelu mutta nyt täytyy nauttia, koska harvoin tällanen on mahdollista. Mitä muuten äitiyslomalla kuuluu tehdä? Oon koittanu totakin miettiä, mutta en oo keksiny mitään hyvää vastausta jotenka oon tehnyt sitä samaa mitä normaalistikki eli hommia.

Omista projekteista, mitkä otin kesäks akatemialta mukaan, oon tehnyt Savon Hää- ja Juhlamessuja eteenpäin. Messujen kohdalla viikottain ollaan myyty yrityksille muun muassa osastopaikkoja (joita on enää muutama jäljellä!) ja sitten oon hoitanut markkinointipuolta. Erittäin mielekästä puuhailtavaa kun huomaa, että koko ajan oppii uutta ja asetetut tavotteet alkaa täyttyä. Syksyllä sitten puolen vuoden työ taas palkitaan.

Toinen osittain "kouluun" ja osittain meidän omaan yritykseen liittyvä projekti, joka kesän aikana puserretaan kasaan on vanha kunnon opinnäytetyö. Sen teemme yhdessä ja omalle yritykselle. Aihe on, tutkimuskysymykset on (melkein hiottu oikeeseen muotoon), runko on joten kuten, matskua on ja vino pino kirjoja luettavana ja luettuna. Työ on edistynyt kesäkuun aikana jonkin verran, mutta vielä on hommia, että saadaan tavotteet täyteen elokuun loppuun mennessä. Nyt alkaa ankara kirjottamisosuus, jonka jälkeen tehdään sitten tutkimus. Katotaan mitä Kirppu ja pötkis keksii meidän työtä haastamaan ;)

No sitte se isoin juttu mulle, meille, tulevaisuudelle, TEILLE, yhteiskunnalle? 244. Sitä on puskettu läpi ja kovan työn tuloksena verkkokauppa ON auki. Oh yes! www.244.fi ja siellä ekat tuotteet myynnissä nyt, h******n halvalla. Varastoa tyhjäks uusien tuotteiden tieltä ja niitähän on tilauksessa paraikaa, muutamien viikkojen sisällä sitten myynnissä. Ekat omat tuotteet, kyllä. En kerro vielä mitä sieltä tulee mutta sanotaanko näin että jotain ukoille ja jotain leideille. Myöhemmin myös muita tuotemerkkejä kun saadaan neuvottelut vietyä loppuun (aloitettu on nekin). JEE! huh, nyt ne hommat sitte vasta alkaaki.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hyvää heinäkuun neljättä (huomenna) kaikille! -Kekki

Kuva: Lassi Haapala

1 kommentti:

  1. Eikää, vähän jännää! Ihania viimesiä hetkiä yhtenä kappaleena, ja ihania ensimmäisiä hetkiä kahdessa osassa! Ja paljon tsemppiä synnärille koko kokoonpanolle. :)

    VastaaPoista